Wednesday, November 24, 2010

idiot

hello boy aku tak hadap dngn kau lah,
aish .perasaan lebih ouh,
kau knape ? nak malu kan aku ?
tak pea, kau tunggu anty yea.kau tak tau aku macam mne kan ,
lu salah orang lah borr. !
hah, satu perkataan yang aku tak kan lupe kan dari kau
tak bole terime aku !
ape maksud kau celakeee ?
aku tak paham, kau ingat aku nak kau ?
hah ! salah tuuu -.-'
tak nak cakap bnyak,
suke hati kau, mule hari nye tak pyah cari aku lagi,
btw cancel semua niat kau nak jmpe aku sabtu nye yea.
semoga berbahagia ,
nak tngok smpai bile kau bole bahagia :)

No comments:

Post a Comment