Wednesday, December 29, 2010

hang todayyy

fuckk ! hari nie hang sumpah tak best , kalau aku tau jadi macam nieeee baek aku keluar sorang ! grrrr ,asyik  bergadoh jea , pntaaaaaaaaat . ! dah tak bawak duet buat care tak dea duet trak pyah nak biadap dngn aku lah lncau ! aku dah bagi kau makan, tngok movie, maen bowling  bagai ! lngsung tak reti nak berterima kasih , aish . aku piker kau tu tak mtang jeea ! sial .ckup kali nie kau hang dngn aku ! bodohhhh ! nie lagi ., kate nak meet sudah-2 tak jadi , bagi bnyak alasan , tak jadi ckap ! aish ., dah lah , aku dah malsss macam nie., adeek ! kau dah buat macam nie dua kali bukan sekali , dah tak pyah cakap besar lagi -.-' . iden , tak nak meet ckap still msalah , tak pyah nak buat aku tertnggu-2 . ==' SHITTTTT !

No comments:

Post a Comment