Friday, December 31, 2010

TAHUN BARUU 2011

tahun baru yang tah pape bagi aku , grrr ! dah lah nak SPM , wtf ==' aku tak ready lagi kottt , aishhhh . today paling sial aku raseeee , beli kad topup maxis RM 5 tak boleh masok , pehhh memang sial , nie yang tahun baru sngt tu kan ? puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuui! nak cepat kaye pon agak-2 lah wehy , tak kan lah duet aku nak rembat macam tu jea ? bodoh pnye keling , ==' AKU NAK TOPUP AKU LAH KIMAK !, 


hah , azam tahun baru aku ., nak tau ? haha , smpah tak best macam orang laen pnyeee 
*nak pakai tudung  , haha  tak tipuuu :D
* SPM sekadar lulus dah ckup buat aku :). haha ! yang penting SAINS A+++
*dapat friend yang lebih tahu ape ERTI KAWAN , bukan jenis kwan makan kawan,
*study sngguh-2 for SPM 2011 :)
*lebih happy dari sekarang 
*stay dngn family :')
*dapat happy kan family and my friend . 

No comments:

Post a Comment